It´s a beautiful day!

Idag gick Ola upp tidigt, jag somnade om när han gått upp och efter nån timma kom han tillbaka för att väcka mej. Han hade gjort pannkaksfrukost! Helt supergulligt :)  faktiskt första gången han gjorde riktiga pannkakor sa han, har bara använt såntdära pulver innan. Fyy. Fast jag har nog aldrig gjort nån pannkakssmet alls i mitt liv.. kanske en gång. Men steka dom kan jag inte, blir bara klumpar :(  Ska nog träna på det!

Sen blev det lite tv för min del, Ola åkte hem till sin mams och paps och skulle tvätta bilen och allt va det va. Så klockan 11:25 tog jag bussen mot staden  för att möta upp Sarah och Maja och äta lunch och kolla runt på stan :) Supermysigt! Köpte ett blondysprej och ett par blommiga leggins, som vi hittade på rean ;)  me like!
Är nyfiken på hur pass bra sprejet är, ska bli spännande att se! :)

Så ringde mobilen och så va det Pilbäcks förskola som undrade om jag ville jobba två veckor i sommar. Jag blev så lycklig och glad! Men så visste jag att min kära syster verkligen skulle vilja jobba där.. Hon går barn och fritid och har skickat sitt cv till olika förskolor utan nån lycka.. Så jag bad henne att ringa till henne istället. Jag gav bort ett jobb. Jag som väntat så länge..    Jag gick där på stan helt förkrossad, men visste ändå att jag gjort dagens goda gärning. Väldigt goda gärning. Sarah sa att jag kommer att få nånting tillbaka för det, jag var inte lika säker.

Men så i bussen, när jag satt där som ett vrak, ringde det igen. Det va Posten! Fick nej från dom angående sommarjobb tidigare, men nu hade dom kommit på att dom behövde EN person till.. Och den personen blev jag! Jag blev så obeskrivligt lycklig! Ville bara hoppa runt och skratta och skrika typ. Haha. Men det gick ju inte.. Satt i en buss full med folk, inte ens halvvägs hem.. Men så lycklig var jag! Började tro på karma, på riktigt.

Väl hemma va jag så lycklig, så jag sket i att diska är tråkigt så jag diskade och diskade och shejkade loss lite till Juanes (stavning?) stämma. Och den spanska musiken gjorde mej ännu gladare! Det va helt galet.

Sen kom Ola hem och sen kom Evelina :)  Mamma, pappa och Elin skulle på handledarkurs så vi myste med lite kladdkaka, grädde och jordgubbar :) såå gott!    Nu händer inte så jättemycket.. Ola läser, jag sitter här och Evelina kollar på Ebba och Didrik :) Himla mysig serie, detdär!

Ska väl försöka slita mej från datron nu, ha det så bra! :)    <3




RSS 2.0