19-En person som är snygg.



Jude Law är en riktigt mumsbit.


Duktig tjeja!

Igår bestämde jag ju mig för att idag skulle jag antingen gå på ett spinningpass eller zumba. Men innan idag bestämde jag mig istället för att simma lite, för det va sjukt längesen och det är ju så himla skönt! Men sen så ångrade jag mig igen, för jag tyckte simhallen låg så långt bort? Haha. Så jag bestämde mig för att, tro det eller ej, sticka ut och jogga istället! My god. Jag trodde aldrig jag skulle klara mer än 50 meter typ, men jag har visst liiite bättre kondis än jag trodde, och det kändes rätt skönt faktiskt. Inte lika rädd för Vårruset längre! Påtal om det, min nummerlapp kom idag! Det kommer nog bli rätt roligt, det brukar det vara iallafall :)
Synd att jag och Johanna kom på lite sent att vi skulle vara med, typ sista anmälningsdagen, så vi hann inte få ihop ett lag :/ Då skulle vi ju fått fika! Men, vi tar väl med eget eller så får vi väl fika när vi kommer hem :P

Nehe, nu ska jag dricka upp min smoothie (som jag lyxat till med att ha i martiniglas och dricka med sugrör!) och sen hoppa in i duschen, och sen handla och sen göra det och det och det.. :)  Och kanske lite hemma-manikyr?



Kungligt bröllop

Det är mitt uppe i Williams och Kates bröllop! Jag missade början dock, men äsch.. Kate har en otroligt fin klänning, spets är bland mina favoriter. Hittade en bild, inte jättebra men ändå :) 
Jag kollade inte ens på Victorias och Daniels bröllop, men detta har jag på i bakrunden, haha. Fast lite såg jag nog ändå, fast mest för att se klänningen :)




Hittade en bild nu, mycket bättre :)


18-En bild på din fritid.


Finns det nått bättre än picknick vid sjön en solig och varm dag?
 Det hade jag velat ha mest hela tiden!


Så mycket att göra, men så lite tid.

YEES, äntligen har jag klarat duggan! Wehoo, liite mindre tenta för mig också :)
Tur man har så fina klasskompisar som kan hjälpa en när man fattar naadaa.. Dock har vi en till uppgift som jag inte fattar heller, men Johanna tyckte också den va knäpp så jag är inte ensam! Men förhoppningsvis ska vi väl klura ut den också. Man ska räkna och hålla på och jag har alltid varit så jäkla dålig på matte :(
Försökte faktiskt ta mig an den uppgiften när jag kom hem, men gav upp rätt snabbt.. Så nu har jag satt i min nyinköpta färgpatron i skrivaren och skriver ut handouts så det nästan ryker om den stackars skrivaren.. Men när allt är utskrivet och klart ska jag försöka ta mig an lite andra uppgifter isället, om mikrobiologi istället för eko. Lite mer spännande faktiskt..  Usch, vi har så mycket vi ska hinna mer nu senaste månaden.. Två tentor, en till hemma-dugga, nån mer uppgift och så det stora wikipedia-projektet. Puh.

Har även tänkte tanken idag att man kanske skulle ut och jogga lite för att se om man verkligen kommer palla Vårruset på onsdag.. men jag blir nästan trött av bara tanken, haha! Så vi får väl se hur det ska gå.. :S  Hade jag bara inte blivit förkyld hade det nog känts lite bättre, då hade jag ju iallafall hållt igång lite. Menmen, så kan det va. Får se om jag ens hinner, borde träna upp mina hjärnceller lite också ;)   Men om jag inte åker till Kalmar imån ska jag ta mig iväg på ett spinningpass iallafall, och om jag åker dit så blir det zumba på kvällen istället! Nu känner jag att jag är redo att börja igen efter sjukan!



Medan jag skrivit dethär har jag skrivit ut typ 40-50 blad, så min patron är väl slut snart igen.. :( 

17-En ovanlig bild.


ovanlig bild eller ovanligt lite mystiskt konstverk? :P


Lite trött idag

Kollade på föreläsning hemifrån idag också, men efter lunch blev jag så himla trött och dum som jag var tänkte jag att jag kan väl lägga mig ner och kolla istället, och lyssna extra noga. Men, efter fem minuter somnade jag, haha! 45 minuter senare vaknade jag och tänkte hoppsan.. Men som tur är spelar dom in allting så man kan kolla senare :)

Nu ska jag väl ta tag i disken, roligt.. Men det var villkoret för att Ola skulle baka muffins till Johan skulle komma och hämta sin bil/fika lite. Hm. Fast dom var himla goda, så det är det väl värt kanske!

Förresten, jag som tjatade om mitt påskgodis.. Jag har massvis kvar, blev trött på mina favvisar efter att ha ätit typ två.. :( Inte okej. Så om nån vill ha lite godis får ni gärna komma på besök :P  Fast har lovat bort lite till Johanna, som hon kaanske kan få imorgon ;) 

Nehe - diska och sen kanske ut i solen lite? :)

16-En bild på dig själv.


Denhär bilden känns heeelt gammal, men den är nog "bara" typ fyra år eller nått.
Kännes äldre.


15-En person som du vill vara med.

Har paus i föreläsningen nu så passar på att lägga upp dagens bild! :)

Jag skulle nog vilja vara med Johanna en stund, för nu har vi inte setts sen i.. fredags? Det är värsta länge! Men tur vi har våra mobiler - vi smsar så knapparna glöder typ.


Ekologidugga

Ikväll har jag försökt fixa dendära "hem-duggan" vi har i ekologi, som ska vara gjord och klarad tills på fredag kl 23:59. Jag tyckte det verkade gå rätt bra, men tydligen inte.. Hehe.
Så nu känner jag mig lite lagom pepp på allting. Menmen, tar nya tag imorgon och då SKA jag klara den! Sådeså.

Annars idag så har jag fixat och donat lite här, läst lite eko, ätit pannkakor och druckit kaffe i solen :)
Snart kanske det är dags att sova, upp tidigt imorgon - tåget avgår vid 07:23! Puh..



14-En bild som påminner dig om gamla tider.


Vi missade då aldrig en studentfest! Dock var det väl denhär kvällen som slutade sådär?
 Haha, vi hade kul innan iallafall!


Lördagens party

Igår hade vi som sagt fest för Frida, och det var så himla roligt! Jag och Maja hade planerat en liten födelsedags-överrasknings-picknick vid sjön först, så vi bad Frida möta upp oss där. Så när hon kom satt vi där på en filt och hade dukat upp olika frukter och champange. Det va supermysigt och Frida blev såå glad!  Därefter gick vi hem till Maja för att fixa iordning oss lite och invänta alla gäster.. Vi blev ett rätt stort gäng, och Frida var lite chockad, för hon trodde typ att det skulle vara vi tre och kanske nån till, haha. Så blev det grillning och sådära. Första grillingen för i år, för min del. Mums!



13-Du och någon klasskompis.


haha, så himla fin bild?!


12-En bild på din vardag.

Böcker, plugg och kaos i soffan.


11-En person du kan berätta allt för.

Hm, det här va lite svårt.. Jag tror att jag pratar med olika personer beroende på vad det handlar om kanske. Så därför väljer jag nog att inte lägga upp nån bild, men hoppas ni vet vilka ni är - ni som står mig närmast. Puss på er <3


New Yorker

Yeeaah, nu har New Yorker öppnat i Växjö - finally! Så jag och Sofie var där, såklart. Det var gryymt mycket folk och jävligt varmt. Men sånt man får ta. Så där blev det ju endel inhandlat ;)

Efter Newis promenerade vi vidare runt på Grandis, shoppade till korten glödde.. Hoppsan. Det blev blandannat ett par nya, vita tygskor och tröjor och linnen osvosvosv.. Hittade även lite presenter till Frida som fyller år på söndag, blir party för henne på lördag. Kommer bli askul!


Nu sitter jag och väntar på att mami ska höra av sig om när hon kommer och sen bär det av mot landet :) mysigt. Doris kommer gilla det, ska försöka vänja henne lite mer vid kopplet ;)  Och försöka få på henne lite fjädrar så kan hon vara påsk-katt! Haha.


Glad påsk på er, hoppas ni får en bra helg! :)



10-Någon du tycker är väldigt snäll.


.. and I kind of miss you.


9-Någon i din släkt.

Åh, har ju en ASKALASFIN bild på mig och moster! Undrar om man får ha med sig själv på varenda bild..? Haha!


haha, i just love you so much!


Första gången

Kom precis upp i lägenheten igen efter att ha låtit Doris gå runt i gräset här nedanför :)
Hon tyckte det var superspännade! Hon va så söt, hon visste inte riktigt vad hon skulle göra först så hon bara satt.. haha. Men sen kom hon igång minsann, och en granne kom och ville klappa henne lite och så fick hon av sig kopplet och höll på att smita :/  Men hann ta henne innan, som tur var.

Innan idag var jag på föreläsning i Kalmar, ekologi-vecka nu. Fast hinner bara med en föreläsning, och redan imorgon är det LSEM (litteraturseminare), som vi annars har på fredagar.. Men nu är det ju lite påskledighet denna veckan ;) Skönt! På torsdag ska jag äntligen få äta lite AnthonBerg-ägg, mumsmums.

Nu vankas det matlagning och lite plugg, ha en bra kväll och njut av solen nu! :)


8-En person som du saknar.


Kom hem till Småland nue!


7-En bild som du aldrig lagt upp.



Denna bilden är tagen en kväll när jag och Sofie kalasade loss på 3 vinflaskor, jag vet inte hur många shottar, minttu blandat med oboy.. Har aldrig vågat lägga upp en enda bild, men här kommer en!


Piffigt sjömansparty

Igår var det födelsedagsfest för Olivia och Bessie, med tema piffig/sjöman. Det var hur kul som helst! Massa trevligt folk, tävlingar och Barbapappa-tårta :) Dock var det bara jag och Johanna som valde sjömansoutfit, men det gör ju ingenting ;)

Idag åkte jag hem rätt tidigt, tåget lämnade Kalmar 11:09. Då vart jag rätt pigg, men ju närmare hemma jag kom desto segare blev jag, haha. Så fort jag kom innanför dörren intog jag soffläge och kollade på film, åt några av påskgodisarna som jag fick av Johanna häromdagen - mumsmums.






6-En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Åh, denna va svår! Hittar ingen bra bild.. :(

Men vad sägs om denhär med augustibarnen?


5-En gammal bild på dig själv.


den är väl några år gammal iallafall :)


Tentadag

Idag gick jag upp klockan 8 och gav mig iväg med tåget ca halv 10 för att åka hem till Johanna innan tentan för lite pepp-kaffe och sen lunch på stan :) Idag blev det bakad potatis med kyckligcurry-röra, mums!
Men inte nog med att vi lyxade till lunchen lite, jag fick en present - igen! :O
Gud som hon skämmer bort mig :)  Hon har varit iväg i Schweiz och där är dom tydligen lite påsk-fanatiker så jag fick en påse med påskägg och påskfärgade doftljus och muffinsformar med påskharen och godisägg.. Åh!

Sen blev det tenta i cellbiologi. Det gick verkligen inte bra. Så blir väl omtenta på den till hösten.
Men med tanke på allting som hänt nu senaste tiden så är det inte så konstigt att det gick som det gick :/

Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på Talang och vänta på att mannen i hemmet ska komma hem från jobbet :)



4-En bild på en tid du saknar.


För visst hade vi jäkligt kul ändå?! Och jag va blondie!


3-En bild på någon i din familj

Svårt att välja bara en bild! :( 
Därför har jag tagit en bild från en semester i Halmstad, tror jag det var iallafall :) haha.



2-En bild på dig själv.


1-Någon du umgås väldigt mycket med.

Nu när jag varit sjuk har jag träffat dessa två himla mycket:






men annars umgås jag med denhära endel:


:)  (råkade låna en bild från hennes fejja)




30 dagar i bilder

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en tid du saknar.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


:)

Varje gång jag startat en blogg eller tagit upp en gammal så tröttnar jag efter en stund.. Det kan gå nån månad, vecka eller redan efter några dagar är det inte lika kul längre, haha. Detta har nu inträffat igen, så får väl se hur det kommer gå för bloggen här.. :P

Jag har iallafall försökt plugga så mycket som möjligt idag, var tillochmed uppe redan halv åtta? Är fortfarande grymt förkyld, men mår ändå helt okej. Så uppe med tuppen var det, fram med cellbiologi-böckerna och penna och sen skriva så pennan glödde. Nu, cirkus 5-6 timmar senare, känns det som att jag kan lika mycket som innan jag började.. Hoppas på att det bara behöver smälta in lite?

Nu ska jag strax fixa lite middag, blir bara nått väldigt superenkelt idag tror jag.. Kan ju inte känna nån smak ändå, :(  Därefter får jag försöka att plugga mera och eventuellt hinna städa lite.

Åh, nästa vecka är det påsk! Då måste jag hinna bli frisk så jag kan äta påskgodis.. Det är det bästa!



~ Förkylning

Åh, jag är så förkyld! Har gått runt typ som en zombie de senaste dagarna.. Först hade jag bara lite ont i halsen men sen slog det till ordentligt :/ blä.  Fast idag känner jag mig litelite piggare :)

Igår var jag så uttråkad, men hade ingen ork att göra nånting.. Jobbig känsla! Ola försökte komma på nått litet jag kunde pyssla med, men gick sådär.. Så han gick iväg till affären och med sig hem hade han lite påsk-pyssel, haha! Så vi målade ett kort var, sen var vi trötta.. haha. Blev mest att ligga i soffan och kolla på film annars igår, Prinsessan och grodan, Änglar och Demoner och så var det säkert nån mer jag hann se.

Idag känner jag mig tillräckligt pigg för att tentaplugga lite, det är bra.. Har inte kunnat göra nått på hela helgen och tentan är på fredag.. :(
Men har satt igång en föreläsning som jag ska kolla på nu, får se hur många jag orkar med :)



...

Nehe, det blir ingen föreläsning för att hon som skulle hålla i den inte visste om att det fanns distansare på dethär programmet och sänder inte över internet eller spelar in.. Okej? Hoppas hon spelar in i efterhand då, annars har ju rätt många missat en heldel. Blä. Får sätta mig med näsan i boken istället dårå.

En torsdag,

Hello people! Läget? Bra hoppas jag? :)
Själv så har jag åkt på halsont.. :/  Känns inge bra alls, men har laddat upp med te, strepsils och zyx så hoppas det blir bättre snart! Skulle ju egentligen gått på Box challange med systeryster idag, men får se om halsen känns bättre eller ej..

Alldeles strax börjar dagens föreläsning (kollar hemifrån igen..). Idag handlar det om effekter av klimatförändringar, typ. Hoppas det blir intressant, annars finns en litenliten risk att jag somnar här i soffan.. hehe.


Igår fyllde min kära vän Maja år, det småfirade vi med kina-buffé :) Gottgott! Fest ska hon ha i helgen, men är inte helt säker på om jag ska gå.. Men förhoppningsvis mår jag bra och kan vara med iallafall en stund :)
Jag tränade även lite igår, sköntskönt! Känns som att jag faktiskt börjar komma igång igen.. Vilken trögstart det varit, typ 2-3 månader! (Så blir jag sjuk nu - perfekt..).

Igår var gammelmorfars dödsannons med i tidningen med.. Lilla svärmor hade sett den och kom hit och ville pigga upp med en blomma, hon är så söt :) <3



Nu står den så fint i köksfönstret, min lilla påskblomma!


Kalmar och drill

Igår blev det en heldag i Kalmar med drilltävlig, gott fika och en sväng till Ikea :)
Drilltävlingen var riktigt häftig, endel var hur duktiga somhelst! Helt galet. Jag vill också vara en drillflicka :(
Det var en grupp med små barn som va runt tio kanske, dom va så söt att jag höll på att smälla av. Ett gäng tjejer och en kille. Och han va så söt! Men det bästa var att deras låt var Bert-låten, Älskade ängel. Haha!

På Ikea köpte vi lite smågrejer och åt (såklart, kan ju inte åka dit utan att äta den goda kyckligen.. haha).
Blev lite lådor, lakan, pallar.. En vattenkanna. Sen åkte vi till mami och papi :)

Idag har jag hunnit plugga lite, varit hos tandläkaren för att kolla så min bettskena satt bra och bilat runt lite med Ola och Doris :) Hon älskar att åka bil! Hon sitter där i knäet och spanar ut genom fönstret, eller så somnar hon.. :P  Så sööt.

Nu håller jag på och tvättar lite, ikväll va typ enda lediga tiden på hela veckan så fick passa på :)
Mellan maskinerna pluggar jag lite mera. Tentan är nästa vecka, waah! :( 


Goodbye, for now.

Har hänt en väldigt tråkig och sorglig sak.. Min lille gammelmorfar har somnat in.. för alltid.
Men jag försöker att tänka på att nu slipper han ha ont, han slipper lida och att han haft ett långt och fint liv.

So goodbye for now, see you in heaven.


<3



RSS 2.0