Godmorgon!

Denna morgon skulle jag gjort följande:
- upp (rätt) tidigt.
- ut på power walk en stund.
- försöka lära mig äta ägg.
- komma iväg till Kalmar i hyfsad tid.

Nu är klockan 08:54 och jag har endast ätit frukost, som inte bestod av några ägg utan bröd..
Jag snoozade i 50 minuter, haha. Herregud. Så nu blir det ingen powerwalk, inga ägg och Kalmar får vänta typ två timmar extra.. Skulle sitta och plugga där idag, det är frågestund inför tentan i eftermiddag. Men får plugga hemma, på tåget och sen när jag väl kommer fram har jag typ två timmar innan det börjar :)


Så nu kör vi igång en föreläsning!

Och plugget fortsätter.

Jag blir helt snurrig av allt plugg, usch! Men på måndag är det tenta, tisdag slutredovisning och sen är det bara en dugga och en uppgift kvar - sen är det sommarlov! Känns nästan konstigt, att om ca en vecka inte behöva göra något, eller så.. Men det ska bli skönt :)

Men igår tog jag en rätt lång plugg-paus faktiskt, var och stoooorhandlade, så nu är kyl, frys och skafferi välfyllda igen, weho :)  Gillar inte när man ska laga mat och ska kolla vad som finns så finns det inget man kan tänka sig att äta.. haha.

Men nu måste jag fortsätta tror jag, inte så rolig inlägg idag heller.. :P sorry!

Tentaplugg..

Jag måste den som uppdaterar bloggen sämst i hela världen :P haha!
Men har haft endel att göra.. Tenta och slutredovisning nästa vecka, tentapluggar så det snurrar i huvudet. Gick tillochmed upp halv åtta idag för att hinna kolla på en gammal föreläsning innan dagens skulle börja.
Så nu sitter jag här och är helt frustrerad, illamående, stressad och trött på det mesta..

Men lill-pluttan har iallafall piggat på sej rätt bra :)


~

Åh, lilla lilla Doris.. Nu har hon blivit kastrerad. Hämtade henne hos veterinären för en stund sedan, och nu ligger hon och sover som en sten på en filt i sovrummet. Känns lite läskigt att hon är så lugn.. Haha. Men hon piggnar väl till lite snart hoppas jag :)

Pluggar på

Jag sitter här och tentapluggar, änsålänge har jag kollat på en föreläsning och ska strax sätta igång andra. Det är bara 12 dagar kvar.. Oh my god. Typ vaknade inatt och hade tentaångest, precis som med förra tentan. Fast då började det typ två månader innan tentan skulle vara, skitjobbigt va det :( 

Imån ska lilla Doris till vetirenären och kastreras. Det skulle egentligen gjorts förra veckan, men hon typ löpte fortfarande så fick skjuta upp det en vecka, för om man gör det när dom är "brunstiga" eller så så kan dom tydligen bete sig antingen som dom gör då eller som kattungar hela livet. Och en skrikande Doris hela livet är ju inte så roligt, varken för oss, henne eller grannarna..  :P haha.

Nehe, nu har jag haft min lilla break så dags att sätta igång igen!

whoop

Hallo!
Det blev väl som jag trodde, men blogg dog lite när 30-dagar tog slut.. :P  Sorry.

I helgen har jag haft fullt upp, det har varit bröllopsmiddag och födelsedagsfester och utgång och gud vet allt. Eller okej, allt hände i lördags (som vanligt när jag ska göra nånting så sker allting samtidigt!). Men jag hann med allt ändå :)  weho. I fredags var det bara en lugn hemmakväll efter en heldag med laborationer, jag va helt slut så det va skönt att bara sitta stilla.. Och igår blev det inte heller mycket gjort, mådde väl som jag förtjänade antar jag :P



30-Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Sista bilden idag! Hur kommer det gå för lilla bloggen sen då..? Haha, kan man undra..

Men eftersom det är en såndär liten jobbig bild idag med, när man inte kan välja bara en person så väljer jag ännu en gång att inte lägga upp nån.. För de jag aldrig kommer släppa taget om hoppas jag att ni vet vilka ni är! <3


29-Den nyaste bilden på dig själv.

tror inte jag tagit nån bild på mig själv, eller att nån annan gjort det sen sjömans-partyt..

så får la bli en bild från det! :)


28-En tokig bild.

Hm, dethär är inte lika kul längre. Tycker det börjar bli lite likadant varje dag?   Och nu hittar jag inte den bilden jag vill ha, så blir ingen bild just nu. Ska fortsätta leta!


27-En bild som du alltid skrattar åt.


roligaste jag kunde hitta just nu ;)


26-Någon/några som du alltid har roligt med.






Uuush, känner att jag behöver ta lite nya bilder här..
Finns ju även fler jag alltid har roligt med, men hittar väl ingen bild.. :P
Får bättra mig lite här!


25-En person som alltid gör dig glad.


Han gör iallafall sitt bästa om jag skulle vara lite nere :)


24-En bild som gör dig glad.


kan inte låta bli att fnissa lite när jag ser denhär bilden!


23-En bild från i somras.


midsommar 2010


Tisdag

Jag sitter här och försöker hitta originalatriklar om Trichomonas Vaginalis - Trikomnaskolpit, ingen som råkar ha skrivit en? Haha. Jag är verkligen skitdålig på detta, man kan tro att jag inte ens var på föreläsningen när dom visade hur man ska göra.. Blä.

Men resten av dagen har varit rätt bra :)  Det var en väldigt intressant föreläsning om miljögifter på förmiddagen och på eftermiddagen pratade vi med den programansvariga om hur många som sökt till hösten, va vi kan jobbade med senare och sådära. Måste säga att nu känns det faktiskt mycket bättre och jag blev lite inspirerad igen! Sökte ju till sjuksköterska till hösten, men får se hur jag gör.. Det va ju mest för att jag inte vet vad jag blir eller kan jobba med. Men som sagt, det känns bättre nu när man tänkt "outside the box" en stund. Fast nu vill jag ha sommarlov mer än nått annat, men det är två tenor, en dugga, en "uppsats" och wikipedia-arbetet kvar.. Allt detta innan 1 juni, för den 31 maj är det stoor redovisning och kursavslut. Så man behöver inte vara orolig för att inte ha något att göra!

22-En bild på en tid du saknar.


sommar, sol och värme!


Måndag

Puh, vilken dag.. Började med att jag fick stressa i mej min fruskost (hata) och sen kom tåget fram 31 minuter försent till Kalmar (hata lite till..). Men vi, jag, Micke och Sarah, hann ju prata om både det ena och andra och binLadins död, tredje världskrig och hur mycket vi ogillar att vi har tenta nästa vecka. Då blev allt mycket värre tyckte jag.. Inte nog med det så höll jag på att somna på föreläsningen och efteråt så va jag allmänt bitter för att jag tyckte frågorna till gruppövningen var försvåra. Så, en bf-dag typ. Inte okej, och hoppas på bättre humör imorgon! Men såg på vädret att det ska regna..?

Imorgon är det dags för ekologiföreläsning igen, om miljögifter. På fredag på eko-veckan har vi alltid LSEM (litteraturseminarie) och ska ha läst vissa sidor tills dess och diskutera i grupperna. Denna veckan ska vi läsa en hel jävla bok. Vem hinner det? Okej, det är typ 130 sidor eller nått, och förengångsskull på svenska - men hinner/orkar någon läsa så mycket bara sådär? Hm.. Får försöka läsa lite på tåget imån. Brukar dock gå sådära..


Nehe, nu är det nog dags för mig att sova - tidig morgon imorgon också!
Nattinatti, sov så gott och dröm sött :)


21-En person som alltid ställer upp för dig.









<3


20-En bild på dina närmaste.


min lilla pudd!


RSS 2.0