pretty good

igår va jag och min käre ute och va duktiga, joggade och sånt typ 45 min tror jag det va? galet jobbigt! och i förrgår kväll visade han mej lite styrkeövningar, som vi bara testade - men det räckte gott och väl! idag har jag sån jä*la träningsvärk, kan typ inte röra mej! helt galet! men glömde ju stretcha, så det är väl straffet man får ta.. men duktig har jag varit! :)

idag hade jag bara en lektion, spanska. har alltid endast en lektion på fredagar, 9:00-9:50. men det gör ingenting, jag gillar español! :)  men idag va det typ pinsamt.. vi brukar inleda lektionen med att prata massa, så läraren frågar alla något, ganska många frågar och alla som va innan mej fick typ frågor om sej själva och sin familj och sånt.. så kommer hon till mej och frågar först vilka språk jag kan, så säjer jag svenska, engelska, spanska och italienska. och hon frågar om jag varit i dom länder där dom talar de språken och spanien har jag ju varit i sa jag och så frågar hon om jag tyckte att de spanska killarna såg bra ut och om jag gillar latinokillar och om min pojkvän är det eller om han är svensk.. typ what? haha. men kul att jag fick lite svårare frågor, så man kan utvecklas lite för varje lektion! dock kommer jag inte ihåg alla frågor på spanska nu.. men det gör nog inget :P haha.

va händer hos er ikväll? :)
själv så ska jag nog sitta ensam till kl 23:00, då dendär slutar jobba :/ 
men ska se den nya serien som börjar på 4:an ikväll, modern family. verkar värsta rolig! haha.
blir nog att jag sitter i soffan hela kvällen då jag inte kan röra mej, xD

och nu ska jag lägga in lite bilder från kameran och sådära :)


<3

nattuggla

Vet inte varför jag håller mej uppe så länge när jag är ensam.. :(
Kanske kan bero på att jag inte tycker om att sova ensam? Hemma på landet nu, så är ju inte ensam i huset, men bara jag vaken nu och ingen man kan kramas med eller nått :(   Kanske skulle leta upp katten så man har lite sällskap? haha. Fast hon typ gillar inte mej, bara springer iväg så fort man kommer i närheten :(

Fick hem klänningen idag, som jag beställde i helgen, den med spets.
Vilken besvikelse! Det va ju helt übersöt och allt - men satan va kort! :O
Det kommer inte gå alls.. det är såntdära halt tyg som lätt åker upp och det gillar vi inte.
Blev värsta besviken och lessen :(
Men hittade en drömklänning på Gina idag, så kanske blir den istället! :)  Får se.

Har även lunchat med några tjejer från klassen :) Himla mysigt! Och dom har så god mat på Koh Thai! MUMS!
Det va bara 6 st som kom, menmen.. Kul ändå! :)

Jag åkte hem rätt tidigt för att fira pappa och äta lite tårta och sånt :)  Mysigt det med!
Tänkte kolla på Sandhamn på 3:an, men såg bara till första pausen, va rätt trött då.. Väntar på det mest intressanta avsnittet när min kompis syster och hennes kompisar är med! Värsta coolt! :D haha. Dom typ ångrar sönder sej att dom ställde upp.. Antagligen gjorde dom massa skämmiga saker ;)  gillar jag!

Jaha-nehe, om man skulle försöka sova ändå? Hade velat kolla på till SATC eller Full frys eller nått.. Men äger ingen SATC-box och min externa hårddisk är hos Ola :/ buu. Och boken jag håller på att läsa är inte heller här, haha. Man kan väl inte söka jobb såhär dags? Då tror dom väl man är lite crazy..

Aja, får nog stänga av datorn nu iaf!
Puss och gonatt! :)

RSS 2.0