"relativt varandra"

.. jag förstår inte vad min kemilärare menar när han säger att tex partiklar är relativt varandra?
Som ni kanske förstår har jag haft en dag med kemi idag, och imorgon likaså. Fast då är det gruppövning som gäller, och det är ändå helt okej! Dock kommer nog förmiddagen bli tuff, har redovisning och jag börjar redan bli nervös :/  men får hoppas att det går bra! Vi ska redovisa varsitt kapitel ur en bok, typ. Så ska vi tydligen läsa två böcker över helgen? Verkar konstigt, hoppas läraren skrivit fel i schemat. Annars vet jag ju va jag har att göra i helgen..

Efter skolan idag drog jag med Johanna till Subway, för där hade hon aldrig ätit!! :O Jag blev chockad. Men det hade tydligen kommit till Kalmar så.. ;) haha. Men det va mysigt iallafall!
Sen kikade vi runt lite, och jag kunde faktiskt hålla mej från att shoppa loss. Är nästan stolt.

Väl hemma i lillstan så blev jag och Ola bjudna på fika hos Skogis, och oj va fika han hade köpt! Mums! Blev så mätt att jag nästan rullade därifrån, haha. Sen kom Fipi med och så följde hon med mej hem så kollade vi lite på L-word innan hon skulle iväg och se Harry Potter. Jag borde med gå och se den..

Nu sitter jag och får min dagliga dos av lite Håkan och Kent och så väntar jag på Ollebolle, som snart kommer hem från jobbet :) Dock måste jag lägga mej snart då jag ska upp typ senast 06:00 :/ dislike.

Och idag upptäckte jag även att min vinterjacka är förliten..! :(  ser ut som en sumobrottare i den. Blev lite lessen. Men har ju faktiskt tagit tag i träningen igen så innan vintern är slut kanske den sitter som en smäck igen! Får hålla tummarna.

Nehe, nu får det nog bli sängen :)  Nattinatti :*

Pluggiplugg i Kalmar

Sitter hemma hos lilla Hilding och vi har varit ganska duktiga och pluggat iallafall endel :)
Och nu bakar hon pizza och jag sitter mest och väntar på att den ska bli klar :D hihi.
Sen blir det träning för mej, lite pilates idag :)  och när jag kommer hem blir det mera plugg,
antingen ska jag kolla på missade föreläsningar (vilket är typ tre stycken..) eller så ska jag läsa lite Wilkinson inför seminariet på fredag. Och så ska jag gosa med lilla Doris med, om hon vill. Hon är inte så kelig alltid :/


Fars dag

Denhär dagen har typ varit helsämst.. Humöret har gått upp och ner, och från att gå till lessen till arg till superlessen igen. MEN, jag har träffat min fina familj, och det va jag glad för såklart. Har saknat dom.
Vi firade farsdag med god middag och tårta :) Och så fick lille paps lite presenter förstås!

Sen så bar det av till farmor och farfar för att pappa skulle fira sin pappa, så då blev det tårta en gång till, hihi. Träffar inte dom så ofta, så det va himla mysigt! Imån ska det firas farsdag hos morfar, så inte omöjligt att det blir ännu mera tårta då ;)

Men nu kanska jag ska försöka få igång kemiföreläsningen igen, så jag har den gjord sen..

Tagga kemitenta?

Jaha, nu är det snart dags! Tentan vi alla fasat för sen vi började.. Om 1,5 h sitter vi där i salen. Usch. Jag vill inte :(  Jag har redan gett upp hoppet om mitt halleluja-moment när det gäller kemi, så tror inte jag kommer klara det. Och om jag gör det kommer jag vara så jävla lycklig! Men det återstår att se..

Igår va jag hos tandläkaren för jag har haft lite ont i en framtand.. Hon kom fram till att jag har ont för att jag gnisslar tänder när jag sover, och att jag kanske skulle skaffa en bettskena.. Så lagom till jul kommer jag va snyggast i stan, med bettskenan i! Ska fråga om jag får välja färg, skulle va häftigt med en självlysande :) haha.

Nehe, nu kanske man skulle gå och göra sig iordning så man inte kommer försent! (som vanligt..)
Ha en bra dag! :)

Dålig bloggerska

Jag är väldigt dålig på att uppdatera. Men har inte haft nått speciellt att säja tror jag inte, på senaste tiden (vilket är typ 2-3 månader? Kanske tillochmed 4?)

Men det har ändå hänt endel under hösten. Jag har börjat plugga hälsovetenskap på Linnéuniversitetet i kalmar, flyttat till Kalmar och flyttat tillbaka igen till min lilla Ola. Fick bara ett studentrum och delade toa med nån kille och han va riktigt äcklig.. Så flyttade tillbaka.

Och så har vi skaffat en liten kisse, Doris heter hon :) En riktig liten fluffis.


Idag har inte varit nån bra dag. Skulle till Kalmar och tentaplugga med kära Hilding, men så missade jag tåget jag skulle ta från början, och så tog jag nästa och så fastnade det i Lessebo nästan en timma och skulle ersättas med buss. Men jag fick vända hem istället för att fortstätta, det skulle bli så sent :(  Men får träffa henne på torsdag iallafall, då ska vi ha tentaslumberparty!

Det var väl det jag hade att berätta just nu, hehe :)


RSS 2.0