weekend på landet

nu är jag hemkommen från en helg på mitt land!
det har varit himla mysigt och alldeles för mycket fika.. men så är det när folk fyller år, man bara äter och äter och äter lite till. tur att man ska träna imån ;) haha.

och nu när doris varit ensam över lördags-natten så är hon helt hyper och springer runt där hon inte ska vara. får väl se när jag ska få försöka sova.. puh.

har inte fått så mycket kemi gjord i helgen som jag hade behövt.. så hoppas på att kunna ta igen det imån, nu orkar jag nog inte. men om jag inte kan sova så är ju det ett bra sömnpiller ;) hehe.

men nu får det nog bli slutet på click och försöka busa av doris.. :)
puss och gonatt!

update? oh my god!

bättre sällan än aldrig, haha?

har knappt varit i skolan denna veckan, har varit lite morgontrött och lat. men igår eftermiddag pallrade jag mej mot kalmar och hade slumberparty hos johanna, mysigt! bakade scones och kollade på knäppa program på tv, som vanligt.. johanna granne emmie kom ner en stund också, hon ville ha stick-sällskap. så dom satt där och pysslade och jag kollade på typ, haha.

idag va det inget speciellt i skolan, lite gruppövning bara. men det va nog ändå tur att jag gick dit, upptäckte att jag svarat fel på lite frågor så va tur att jag gick igenom dom igen. hehe.
därefter blev det lite shopping (ohno..) innan jag tog tåget hem.
och snart får böckerna komma fram igen, så att det blir klart med cellbiologin och så att jag kan klara kemitentan! uäck.

förutom plugg så är det två kusiner som ska firas i helgen, 6 och 13 fyller dom och jag har köpt kanonfina presenter till dom! :D hoppas dom tycker dom är lika coola dom jag..




Puddingpastej-Doris! <3


RSS 2.0