Flytt

Som vanligt med denna lilla blogg så bara dalar det upp och ner med inläggen.. Men just nu skyller jag på flytten vi är mitt i nu. Det är flyttkaos, flyttpanik.. Allt med flytt, och jag blir galen! Vi fick hämta nycklarna i tisdags så då började vi flytta över lite lådor, och änsålänge har vi ändå fått bort enheldel. På lördag är det alla möbler som flyttas, och då jag ska jobba på söndag natt (18-05) så måste vi hinna städa så mycket som möjligt redan under lördagen, så själva uppackandet kommer få vänta lite :/

Hoppas allt är bra med er därute, och att ni får en fin helg! :)
(även om det kanske skulle snöa..?)

Ny vecka, nya möjligheter :)

Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist.. Förra veckan var en riktig skitvecka, bara massa negativt hela tiden. Men nu är jag mycket piggare och känner att jag är påväg tillbaka :)
Dessutom närmar sej flytten med stormsteg, nästa vecka är det dags! Fick lite panik innan idag för att vi knappt packat nånting och för att vi inte har så många kartonger att packa i.. Men det löser sej alltid ;)

~

Riktigt tuff dag. Tur att jag har en så fin sambo som pysslar om mej.

~

Hallå därute :)
Vilken underbar dag det har varit - och vilket väder! Hoppas det håller i sej nu, jag har hållt på att längta ihjäl mej till våren. Har redan hunnit köpa finaste vårskorna, från Vagabond :)

Annars idag så har jag och min kära vän Frida varit på gymmet och pumpat lite. Eller tja, för min del blev det mest ett konditionspass och lite core-övningar :)

Jag har även tvättat typ hela dagen, men nu är det snart klart.


Alltså seriöst.. haha. Jag vet inte vad jag ska skriva om i bloggen? Kan ju inte skriva att jag har haft tvätt-dag, det är väl sådär intressant kanske ;)

Väldigt länge sedan

Ojoj, länge sedan sist! Varför blir det alltid så - att man tar upp bloggen lite då och då och sen bara råkar glömma bort den? Lite trist.. Men nu är det som så att en arbetskamrat till mej har varit på mej i cirka två-tre veckor om att jag ju måste starta min blogg igen - för hon har ju den på sina favoriter! DET tycker jag är lite roligt. När hon började läsa min blogg kände vi inte ens varandra, men vi visste vilka varandra var lixom. Nu jobbar vi tillsammans en hel del och har faktiskt himla kul ihop :)  Men då för några veckor sedan sa hon att jag ju minsann borde skriva lite igen, och jag råkade visst lova att tillägna ett inlägg till henne ;)

So this is for you, Angie!

RSS 2.0