smoothie och cornflakes

Godmorgon! :)
Sitter här med min frukost, smootie med cornflakes :D massa mums! Står en kopp kaffe här med, men vi har ingen mjölk så får se hur mycket jag dricker av det, haha.

Solen skiner och fåglarna kvittrar, det gillar jag. Vår!
Ska kanske simma med Maja sen, men jag är inte helt säker på att jag är redo för det efter min förkylning. Den är inte helt borta nämligen :/ Eller om vi kanske kan gå en liten promenad istället.. och dricka kaffe :) Får se va hon säjer.

Annars idag så ska jag hålla på lite med mitt projektarbete. Det ska helst vara klart innan jag åker till Barcelona, och det är den 24 april! Får se hur det går.. Håll tummarna för mej ;)

Ha en bra dag hörni! :)

studentklänning

Nu har jag klickat hem en studentklänning! Hoppas verkligen att den passar! Passade på att beställa en såndära freebra med, kan va bra till balen eller så :) Hoppas den passar med, annars blir jag massa lessen i ögat. Men bara att vänta och se!

Mår mycket bättre idag, ingen feber! :) Känns skönt. Då kanske jag blir helt frisk snart :) woho.
Har inte gjort så mycket idag, gick upp, åt frukost och sen ville Ola se New Moon, så har sett den idag igen, hehe. Men det gör inget, Jacob är så jäkla snygg! Fast såg inte hela, gick och duschade efter typ halva och sen började på med att göra lasange :) Fast den blev inte så god idag :( Men ätbar, haha.

Nu ska jag nog fixa naglarna lite och kanske äta en chokladbit, hihi :)
Ha en fortsatt bra kväll! <3







här är klänningen :)


sjukling

Hej på er, allt bra?
Själv så har jag blitt förkyld, feber och så :(
Fick litelite ont i halsen i måndags, men tänkte att det kommer nog inte bli mer än så. Men tji fick jag, i torsdags blev det värre och igår ännu mera. Idag har jag nog haft feber med och varit jättetrött hela dagen.. Skulle jobbat ikväll, men blev inget med det :(

I eftermiddags låg jag och vilade medan min käresta va och tränade och råkade somna lite, precis när jag vaknat såg jag en blixt och täntke "vad är nu detta?" och inte långt efter skakade hela huset. Yrvaken som jag va fattade jag knappt va som hände eller va jag skulle göra. Jag fick panik! Usch, det va så läskigt.. Men tillslut kom Ola hem och kunde beskdda mej! Haha. Påvägen hem hade han kikat in på Hemmakväll och köpt New Moon och halvnyttiga chips (sånna "naturchips" som han kallar det, haha) till mej, så jag skulle ha nått att göra ikväll :) Han är bara för söt! Han är iväg på fest ikväll, så jag sitter här ensam.
Men tycker och hoppas att han kommer hem snart.. :)  har iaf Natt på museet på tv! :D Kollade på New Moon innan körslaget nämligen.. Den är så bra!

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe om det inte redan är kallt :/

<3












morr

hade precis skrivit ganska långt men så kom jag åt helt fel knapp och allt försvann! :(
typsikt.
denna dagen börjar inte bra, har typ försovit mej så missar bussen så får ta den om en timma och missar gympan och så råkar jag sudda ett helt inlägg.. Hm.

Men jag såg precis att Ida lagt upp några bilder på sin hemsida! Jättefina! :D
Men på en bild ser jag gravid ut.. hehe. Men det är jag inte och hoppas att ingen tror det :P
Så om ni vill se - gå in på http://idasfoton.zoomin.se  :)

Ne, nu är det nog frulletime och sen jakt i garderoben :)

RSS 2.0