Rainy thursday

Hello people!
Sov hos min vän Johanna igår, och hennes dator är paj så har inte kunnat skriva eller nått.. hehe.
Vi hade det så bra ändå, utan dator ;)  Kollade på Smala Sussi och plugga lite cellbiologi.

Jag åkte tidigt därifrån idag, vid 09:09 gick tåget. Väl framme i Växjö gick jag till gymmet och tränade lite, och unnade mig lite värme i solariet med. Efter det så va det dags för lunchdejt med Maja och Frida :)
Har inte träffat dom på flera veckor, och det va supermysigt! Borde ses oftare.

Nu har jag kommit hem iaf och borde sätta mobilen på laddning, för den dog imorse så har varit helt okontaktbar, haha. Ingen som ringer i vanliga fall, men idag har flera stycken tydligen ringt mig. Haha.

Men nu måste jag göra mig iordning lite, ska till landet och fira lilla papsen som fyller år idag! :)

Ha det så bra!




miepmiep

Då vart maten uppäten, kakan smakad och Kniven mot strupen slut. Tycker faktiskt att Kniven mot strupen var riktigt kul idag, haha. Och polly-kakan blev skitgod, men skitful.. Dog av skratt när jag såg den.

Det har varit en väldans trevlig kväll, och jag börjar bli trött så förhoppningsvis kommer jag sova bättre än igår :) Ola typ tvingade mig att kolla på Saw både igår och en annan dag som jag inte minns just nu, så inatt hade jag värsta mardrömmarna :(  flygande tarmar och grejer.. Blä.

Imån bär det av till Kalmar igen. Jag, Johanna och Sara ska försöka komma igång med vårt wikipediaprojekt. Jag tycker att det känns ganska tufft :/ Inte nog med att vi ska göra det, vi har ju "vanliga" föreläsningar med, som vi brukar ha och läraren vill att vi lägger ner typ 120 TIMMAR på dethär. Hur ska det gå..

Äh, det är nog bäst att jag går och lägger mig nu innan jag blir alltför bitter/ångestfylld pågrundav allt vi ska göra.. :P

Pussnatti!

~ surprise!

Jag har världens sötaste och bästaste vän. Lilla Johanna Bu kom till skolan med en present till mig idag! I det lilla paketet fanns en klänning jag tänkt köpa, och jag blev så glad! Tack igen, pudd!
Har dock inte tagit nån bild, men kanske kan låna en lite från H&M´s webshop ;)
Provade den såfort jag kom hem, tyvärr va den lite förstor :/ Men det löser sig.

På tåget hem va det en kille som började prata med mig, ställde typ hundra frågor på en gång. Hann ju knappt svara innan nästa fråga kom, och sen ba "Va fin du är". Helt konstigt, haha! Kände mig inte så bekväm med detta, så tur att jag skulle av på stationen efter än där han gick på. Han verkade inte riktigt fatta vinken heller med att jag inte ville prata med honom, jag frågade ju ingenting tillbaka.. hehe.

Annars så tvättar jag förfullt nu, och har plockat iordning lite här. Får finbesök av lille svågern ikväll! Då blire tacos till middag och sen ska vi ge oss på att baka polly-kaka till efterrätt. Undrar om det är gott, polly-kaka? Kollade på receptet innan och det verkar vara lite likt kladdkaka. Då blir det säkert mumma, för kladdkaka är typ min favvis.. hihi.

Såg på tv att Kniven mot strupen befinner sig i Växjö i kvällens avsnitt, får jag inte missa!




är den inte helt gorgeous? 


Pluggiplugg

Hallo igen, haft en bra dag? :)
Det har jag! Kollade på föreläsning hemma som sagt, till 12. Sen väckte jag Olabandola och så bakade vi ihop några våfflor till lunch, mums. Efter det blev det lite tv-tittande, mat-shopping, matlagning (blev thai till middag, det är med mums..) och lite mer tv, haha.
Men nu sitter jag med nästan i boken igen! Eller ja, jag gör självförhörslappar ;)
Har en tenta i cellbiologi som närmar sig snabbare än vad jag vill.. Usch.

Men nu får jag nog sätta lite fart med mitt lapp-skrivande!

 


Immunologi - läran om undantagen

Godmorgon!
Det blev att kolla på föreläsningen hemma idag, sov väl en sisädär två timmar kanske.. Hade aldrig orkat sitta på ett tåg i en och en halv timma och sen föreläsningen på tre timmar.
Så jag sov iallafall till halv nio och nu sitter jag nergosad i soffan med datorn och kollar på föreläsningen :) (fast det är paus nu..)
Känns väldigt skönt att man kan kolla hemma, även om jag kanske gör det lite för ofta ibland. Men om man skulle bli jättesjuk och inte kan ta sig nånstans så är det ju skitbra!

Doris har blivit skitjobbig och börjat med att hoppa upp överallt, diskbänken, bokhyllor, byrån.. Åh.
Igår hittade jag henne i diskhon? Haha, där tyckte hon det var mysigt.

Nehe, nu ska jag fylla på min kaffekopp och så kör föreläsningen igång igen närsomhelst :)
Have a nice day!

~ Söndag ~

Tja, en söndag som alla andra. Vaknar hyffsat tidigt, plugga lite granna, Ola vaknar och får mej att kolla på nån film. idag blev det senaste Saw. Gillar inte såna filmer, men jag fastnade i den när jag väl började kolla. Spännande ju! Och som vanligt på söndagar blev det crap-food. Det är typ en oskriven regel i dethär hemmet - på söndagar är det pizza som gäller.

Kvällen har jag och lilla Doris haft för oss själva, så det har blivit tv och L-word och så lite Ben and Jerrys. Varför vara nyttig på kvällen om man redan börjat vara onyttig under dagen, kan man väl likaväl fortsätta? :P

Ska väl snart göra mej iordning för att sova och bädda ner mej och se en film eller nått :)
Så nattinatti på er, sov gott!



(snart är det påsk, wei!)


Oh,oh,oh,oh

..Last night I said I was fine
But I lied, my heart in thousand pieces
Million pieces tonight.

RSS 2.0